موج سوم كرونا در كشورهايي كه برنامه واكسيناسيون را اجرا كرده‌اند

تازه ترين اخبار گردشگري را در وبگاه جامع گردشگري و توريست مطالعه نماييد

موج سوم كرونا در كشورهايي كه برنامه واكسيناسيون را اجرا كرده‌اند

۹ بازديد

يك برنامه واكسيناسيون جامع براي مبارزه با ويروس كرونا قبلاً در برخي كشورها اجرا شده است ، اما در حالي كه برخي ديگر مانند امارات متحده عربي در حال بازگشت به زندگي عادي هستند ، موج سوم اين بيماري در برخي ديگر مانند شيلي و بحرين در حال افزايش است. . روزنامه ملي گفت: “به …

موج سوم كرونا در كشورهايي كه برنامه واكسيناسيون را اجرا كرده‌اند https://majale-rooz.ir/2021/06/موج-سوم-كرونا-در-كشورهايي-كه-برنامه-واك/ مجله روز Tue, 01 Jun 2021 06:15:08 0000 جامعه و خانواده https://majale-rooz.ir/2021/06/موج-سوم-كرونا-در-كشورهايي-كه-برنامه-واك/ يك برنامه واكسيناسيون جامع براي مبارزه با ويروس كرونا قبلاً در برخي كشورها اجرا شده است ، اما در حالي كه برخي ديگر مانند امارات متحده عربي در حال بازگشت به زندگي عادي هستند ، موج سوم اين بيماري در برخي ديگر مانند شيلي و بحرين در حال افزايش است. . روزنامه ملي گفت: “به …

يك برنامه واكسيناسيون جامع براي مبارزه با ويروس كرونا قبلاً در برخي كشورها اجرا شده است ، اما در حالي كه برخي ديگر مانند امارات متحده عربي در حال بازگشت به زندگي عادي هستند ، موج سوم اين بيماري در برخي ديگر مانند شيلي و بحرين در حال افزايش است. .

روزنامه ملي گفت: “به عنوان مثال ، در امارات متحده عربي برخي از باشگاه ها بازگشايي شده اند و هواداران فوتبال مي توانند به راحتي در اين بازي ها شركت كنند زيرا واكسين شده اند.”

اما همزمان ، در برخي ديگر از كشورها مانند شيلي و بحرين ، علي رغم اجراي برنامه واكسيناسيون ، موج سوم اين بيماري در حال گسترش است و آمارها از افزايش شيوع آن خبر مي دهند.

بلايي كه برخي كشورها با برداشتن زود هنگام ماسك و رفع محدوديت ها متحمل شدند

روزانه به طور متوسط ​​10 هزار نفر در سراسر جهان بر اثر بيماري كرونا ويروس قلب مي ميرند. مي توان وضعيت شيلي را بررسي كرد تا بفهمد چه اتفاقي افتاده است و چرا كشورهايي مانند شيلي و بحرين با وجود واكسيناسيون تعداد زيادي از شهروندان با افزايش نرخ عفونت روبرو هستند.

شيلي و تجربه حذف زود هنگام ماسك ها

در آوريل سال جاري ، مجله پزشكي زيست پزشكي اعلام كرد كه يكي از موفق ترين برنامه هاي واكسيناسيون در جهان ، جمعيت آمريكاي جنوبي (شيلي) را دارد ، بنابراين از هر 100 نفر 93 نفر واكسينه شده اند.

در اواسط سال 2020 ، همزمان با افزايش بيماري كرونا ويروس قلب در شيلي و فشار بر رئيس جمهور سباستين پينرا براي تهيه واكسن ، اين كشور مذاكرات را با چندين توليد كننده واكسن در غرب و چين آغاز كرد.

دكتر كلوديا كورتس ، متخصص بيماري هاي عفوني و دانشيار دانشگاه شيلي به ناسيونال گفت: “در آن زمان آنها تصميم گرفتند با چند شركت مذاكره كنند.” واكسينه شدن آنها از منابع مختلف انجام شد و اين تفاوت اصلي بين شيلي و كشورهاي اطراف ما بود.

به گفته تحليلگران ، شيلي به عنوان بخشي از تلاش هاي خود براي دريافت زود هنگام واكسن ، از طريق مذاكره كنندگان تجاري واجد شرايط ، توانسته است در آخرين مراحل آزمايشات باليني شركت كند.

اگرچه دكتر كورتز معتقد است كه تجربه يك برنامه جامع واكسيناسيون در اين كشور مي تواند در اپيدمي هاي آينده مورد استفاده قرار گيرد ، اين كشور با روند رو به رشد بيماري عروق كرونا ويروس قلب و مرگ و مير در سال جاري روبرو است ، با بيش از 28000 مرگ در جمعيت. حدود 19 ميليون نفر را ثبت نام كرد ، در حالي كه در شيلي يك برنامه جامع واكسيناسيون آغاز شده است.

دكتر كورتس معتقد است عدم رعايت فاصله اجتماعي و توصيه هاي بهداشتي اين اتفاق افتاده است و پس از واكسيناسيون به مردم اطمينان داده شده است كه خطر كاهش يافته است اقداماتي مانند نقاب زدن كنار گذاشته شده است. به گفته وي ، در ماه فوريه دولت محدوديت هاي سفر را كاهش داد و پس از ماهها انزوا و قرنطينه ، حدود پنج ميليون نفر از شهرها و شهرهاي مختلف وارد كشور شدند و عدم كنترل مرز منجر به شيوع گونه برزيلي كرونا در شيلي شد. . .

هر هفته ، 70 نفر در موج سوم در بحرين مي ميرند

براساس اين گزارش ، بحرين كشور ديگري است كه برنامه جامع واكسيناسيون را اجرا كرده و از هر 100 نفر 96 نفر را در اين كشور واكسينه كرده است ، اما از زمان شيوع ويروس كرونا تاكنون ميزان شيوع و مرگ و مير بالايي را تجربه كرده است. هر هفته تا 70 ميليون نفر در اين جزيره به دليل بيماري عروق كرونا ويروس قلب مي ميرند و تعداد كشته ها در اين كشور به 900 نفر رسيده است.

بحرين ، مانند شيلي ، به دليل عدم انطباق ، شاهد روند رو به رشد تاج است. واكسيناسيون در بحرين انجام شد و پس از بازگشايي مراكز خريد و سرگرمي اين كشور ، دولت از مردم خواست تا به طور جدي دستورالعمل هاي بهداشتي را دنبال كنند.

دكتر كورتز معتقد است كه تجربه آنچه در شيلي رخ داده به ما نشان مي دهد تا زماني كه به سطح بالايي از واكسيناسيون نرسيم بايد از نظر اجتماعي مراقبت و فاصله بگيريم.

وي مي گويد: “بايد مراقبت شود.” دستان خود را بشوييد ، ماسك بزنيد ، از ازدحام جمعيت جلوگيري كنيد تا حداقل 80٪ از جمعيت جهان واكسينه شوند.

كشورهاي شرق آسيا از برنامه واكسن عقب مانده اند

براي دستيابي به امنيت جمعي ، حداقل 80٪ از جمعيت جهان بايد واكسينه شوند ، اما در حالي كه برنامه جامع واكسيناسيون در اتحاديه اروپا ، شيلي و برخي ديگر از كشورهاي آسيايي اجرا شده است ، برخي از كشورها هنوز عقب مانده اند.

به عنوان مثال در ژاپن از هر 100 نفر حدود هشت نفر و در تايلند از هر 100 نفر حدود 5 نفر واكسينه شده اند. در مقابل ، همسايه چين هم اكنون با تزريق بيش از 550 ميليون دوز واكسن تاج و حتي با تهيه تجهيزات و دانش خود ، يكي از توليدكنندگان واكسن پيشرو در جهان است.

اگرچه موفقيت در اجراي قانون پوشاندن ، حفظ فاصله اجتماعي ، محدود كردن سفرهاي بين المللي و اقدامات اوليه روند برخي از كشورهاي آسيا را حفظ كرده است ، علي رغم عدم وجود يك برنامه جامع واكسيناسيون ، موضوع تمركز بر توليد و بودجه واكسن. در مجامع فقيرنشين براي كشورهاي فقير بحث مي شود. عمدتا به اين دليل كه دسترسي به محصولات شركت هاي دارويي مانند Astrazenka و Pfizer محدود است و مردم در كشورهاي فقير نگران هستند كه تا پايان سال جاري واكسينه نشوند.

كشورهايي كه برنامه واكسيناسيون را اجرا مي كنند نيز نگراني دارند ، زيرا آنها حتي پس از واكسين كردن اكثريت جمعيت خود قادر به بازگشت به زندگي طبيعي و رفع محدوديت ها نخواهند بود ، زيرا هنوز امكان انتقال ساير كشورهاي همسايه نيز وجود ندارد. واكسينه شده است. با اين حال ، طبق گفته پروفسور پل هانتر ، متخصص بيماري هاي عفوني در دانشگاه East Anglia در انگلستان ، واكسيناسيون اين مزيت را دارد كه از شدت و مرگ و مير بيماري مي كاهد. دهه ها يا شايد قرن ها ، فقط اگر بتوانيم جلوي جاذبه يا مرگ آن را بگيريم ، كار بزرگي انجام داده ايم.

مشاور دولت انگليس: موج سوم تاج آغاز شده است

به گزارش بي بي سي ، يك مشاور دولت انگليس روز گذشته (دوشنبه) گفت كه نشانه هايي وجود دارد كه احتمالاً اين كشور در مراحل اوليه موج سوم تاج قرار دارد.

به گفته پروفسور راوي گوپتا ، استاد دانشگاه كمبريج و عضو هيئت مشاوره دولت انگليس در مورد خطر ظهور يا ظهور ويروس هاي تنفسي ، اگرچه شيوع جديد در حال حاضر “نسبتاً نادر” است ، نوع جهش يافته براي اولين بار در هند شناسايي شده است بوده است.

وي معتقد است پايان كامل محدوديت هاي تاجگذاري در انگليس بايد به تعويق بيفتد ، كه بايد طي 22 روز تحقق يابد.

جورج جوستيس ، وزير محيط زيست انگليس گفت: “دولت نمي تواند احتمال به تأخير انداختن اين تاريخ را رد كند.”

مرحله نهايي برنامه دولت انگليس براي حذف همه محدوديت ها ، از جمله رسانه هاي اجتماعي ، براي 21 ژوئن ، 22 روز ديگر برنامه ريزي شده است.

با اين حال ، وزير محيط زيست مي گويد دولت بايد “گام به گام” اين كار را انجام دهد

وي تأكيد كرد: تصميم نهايي در مورد رفع محدوديت ها در 14 ژوئن اتخاذ مي شود زيرا تنها در اين صورت است كه شاهد تأثير كاهش اخير محدوديت ها هستيم كه از دو هفته پيش آغاز شده است.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.